Moroccanoil Destination Hydration (Oil Treatment Original 100ml & ΔΩΡΟ Hand Cream 100ml)

41,40

Πακέτο περιποίησης από τη Moroccanoil για όλους τους τύπους, για τα μαλλιά και την επιδερμίδα.

Το σετ περιλαμβάνει το Moroccanoil Treatment Original & ΔΩΡΟ hand cream περιποίησης χεριών, όλα εμπλουτισμένα με έλαιο argan πλούσιο σε αντιοξειδωτικά & αρωματισμένα με το χαρακτηριστικό άρωμα.

Εξαντλημένο

Κωδικός προϊόντος: MOR18063 Κατηγορίες: , , Barcode: 7290116975634.

Περιγραφή

Με το Oil Treatment Original 100ml αποκτήσετε τα μεταξένια, λαμπερά και υγιή μαλλιά που πάντα θέλατε. Το Moroccanoil Treatment είναι το προϊόν που πρωτοστάτησε στην περιποίηση των μαλλιών με έλαια και δημιούργησε τον παγκόσμιο θόρυβο για το έλαιο αργκάν. Το αρχικό θεμέλιο για το χτένισμα, το Moroccanoil Treatment μπορεί να γίνει χρήση ως εργαλείο περιποίησης, styling και φινιρίσματος. Εμποτισμένο με πλούσιο σε αντιοξειδωτικά έλαιο αργκάν και βιταμίνες που ενισχύουν τη λάμψη, αυτή η εντελώς μεταμορφωτική θεραπεία μαλλιών ξεμπερδεύει, επιταχύνει το χρόνο στεγνώματος και ενισχύει τη λάμψη αφήνοντάς σας θρεμμένα, ευκολοχτένιστα και λεία μαλλιά με κάθε χρήση. Ξεπεράσετε τους υπόλοιπους.

ΕΦΑΡΜΟΓΗ
– Εφαρμόσετε επίσης μια μικρή ποσότητα σε καθαρά, στεγνά με πετσέτα μαλλιά, από το μέσο του μήκους έως τις άκρες.
– Στεγνώσετε ακόμη με το πιστολάκι ή αφήστε τα να στεγνώσουν φυσικά.
– Εφαρμόσετε επίσης σε στεγνά μαλλιά για να τιθασεύσετε τις μύγες, να περιποιηθείτε την ψαλίδα και να εξομαλύνετε τα μαλλιά.

Hand Cream 100ml Θρέψτε εντατικά τα χέρια, τα νύχια και τα πετσάκια με τη συλλογή Hand Cream. Αυτή η πλούσια αλλά γρήγορα απορροφούμενη ενυδατική κρέμα διαθέτει έλαιο αργκάν πλούσιο σε αντιοξειδωτικά, υαλουρονικό οξύ για να προσελκύει και να συγκρατεί την υγρασία, σκουαλάνη για να βοηθάει στην απαλότητα και λείανση της επιδερμίδας και ένα μείγμα από βούτυρα κακάο και καριτέ για να βοηθάει στην αύξηση της υγρασίας και στην ενίσχυση του δερματικού φραγμού. Διατίθεται σε έξι αρώματα εμπνευσμένα από τη Μεσόγειο και δεν περιέχει parabens και ορυκτέλαια.

ΕΦΑΡΜΟΓΗ
Κάντε μασάζ με μια ποσότητα σε μέγεθος μπιζελιού σε καθαρά χέρια και πετσάκια καθημερινά, όσο συχνά χρειάζεται.